De Operationele Energie Strategie van Defensie

In de bijlage vindt u een beschrijving van de opdracht. In essentie gaat het om de operationalisatie en inbedding van de Operationele Energie Strategie van Defensie (OES). Begeleiding wordt georganiseerd vanuit Den Haag (Defensie Materieel Organisatie - DMO; en Bestuursstaf Directie Plannen) en/of vanuit Utrecht (Kromhout Kazerne). De opdracht kan (deels) intern worden uitgevoerd wat ook noodzakelijk is om de organisatie en het gevoerde beleid te leren kennen. In overleg met de begeleiding worden de faciliteiten beschikbaar gesteld om werken op locatie mogelijk te maken en verschillende Defensieonderdelen te kunnen bezoeken.

Bij voorkeur Nederlandstalig, professioneel en zelfstandig.

Study MSc Energy Science, MSc Innovation Sciences, MSc Sustainable Business and Innovation
Field Innovation, Environmental and Energy Sciences
Starts To be determined
Location Den Haag/Utrecht
Compensation Hier zijn mogelijkheden in en hierover kan gezamenlijk worden besloten

Voor meer informatie over de aanmeldprocedure kunt u contact opnemen met Mike van Moerkerk.

Ministerie van Defensie

Kalvermarkt 32