Research Consultant Real Estate

Posted on

Type Consultancy assignment
Assignment

De meewerkend stagiair(e) onderzoekt relevante onderwerpen in de vastgoedmarkt en combineert dit waar mogelijk met “innovatie”. Daarnaast ondersteun je het researchteam met het vervaardigen van rapporten, analyseren van data, het up-to-date houden van de database, vernieuwing en het veelvuldig brainstormen over allerlei onderwerpen gerelateerd aan de vastgoedsector. De stageplek is per direct beschikbaar en voor minimaal 3 maanden. De standplaats is in overleg (Amsterdam, Nieuwegein of Den Bosch).

Profile

De stage is bedoeld voor studenten in de laatste jaren van een universitaire opleiding. Je precieze studieachtergrond maakt ons niet uit. We streven naar diversiteit, omdat juist dit zorgt voor interessante ideeën, waarbij wordt geredeneerd vanuit verschillende invalshoeken. Logisch redeneren, een actieve houding om iets diepgaand uit te zoeken, ondernemerschap, innovatief zijn en kennis van data- analyse zijn de belangrijkste kernkwaliteiten die wij stellen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een duidelijke motivatie/passie hebt voor research.

Preference for bachelor or master student Master students
Study BSc Natuurwetenschap en Innovatiemanagement, MSc Innovation Sciences, MSc Sustainable Business and Innovation
Field Social Geography and Planology
Starts To be determined
Length Between 3 and 6 months
Location Nieuwegein
Language Dutch or English
Compensation Marktconform
Application procedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Stek (tel. nr. +31 6 22 39 54 07). Ben je geïnteresseerd, stuur dan per e-mail je sollicitatie met curriculum vitae naar nl.sollicitatie@colliers.com. Wij bieden een marktconforme vergoeding.

Colliers International

31 December, 2016
Contact
Contact Faculty of Geosciences
Frank van Rijnsoever (IS)