Research & Events (A’dam + NYC)

Posted on

Type Regular internship
Assignment

College-Club organiseert boeiende avondcolleges in Amsterdam en New York City voor young professionals, met onderwerpen als ‘Google: trends en privacy’, ‘Kijken in het brein’, ‘Dynamics in World Politics’ en ‘Cyber security: de nieuwe wapenwedloop’. De colleges worden gegeven door de beste sprekers in hun veld en vinden plaats in o.a. EYE, het Compagnietheater, Van Gogh Museum en Het Concertgebouw. Ontdek de ontwikkelingen in de wereld van business en daarbuiten, leer meer over de laatste trends, werk mee aan de uitbreiding naar NYC, en vergroot je netwerk van young professionals. En uiteraard: drinks afterwards!

Vanuit ons unieke kantoor in hartje Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe programmaconcepten. Hierbij hoort het scouten van de beste sprekers en geschikte locaties, waar je ook de contactpersoon voor bent. Je zorgt dat de colleges succesvol verlopen, enthousiasmeert de doelgroep met behulp van social media, en ontwikkelt de online marketingstrategie verder om de naamsbekendheid van College-Club in A'dam en NYC nog meer te vergroten. Kortom: een stage waar je jouw ondernemerschap, creativiteit en drive volledig in kwijt kunt en een flinke dosis verantwoordelijkheid krijgt!

Profile

- Jij volgt een HBO of WO studie, bijvoorbeeld: bedrijfskunde, communicatiewetenschappen, Europese studies, eventmanagement, filosofie, geschiedenis, internationale betrekkingen, journalistiek, marketing, mediastudies of politicologie;
- Je bent minimaal 3 tot 6 maanden beschikbaar, het liefst per direct en fulltime;
- Je bent ondernemend, creatief, leergierig, positief ingesteld en goed op de hoogte van de actualiteit.

Preference for bachelor or master student No preference
Study
Field
Starts To be determined
Length Between 3 and 6 months
Location Amsterdam
Language Dutch or English
Attachment Download
Compensation 200 EUR bruto per maand op full-time basis
Application procedure

Is dit profiel op je lijf geschreven? Reageer dan meteen door je CV en motivatie te sturen naar recruitment@college-club.nl. Wij zijn per direct op zoek! Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team!

College-Club

Oudebrugsteeg 9 (Beurs van Berlage)
1012JN Amsterdam

Contact
Frederique Lips

Contact Faculty of Geosciences
Erika Dijksma