Stage Communicatie en Evenement

Posted on

Type Regular internship
Assignment

Als stagiair zal je bezig zijn met de externe communicatie van de Vereniging Worldconnectors. De communicatiewerkzaamheden bestaan onder meer uit het schrijven van artikelen voor de Worldconnectors website en het verspreiden van nieuws via social media. Daarnaast voer je de eindregie over artikelen en blogs van Worldconnectors en spoor je leden aan om content te leveren. Je krijgt de vrijheid de communicatiestrategie naar eigen inzicht mede te vormen.

Tevens ondersteun je de Worldconnectors Coördinator bij het organiseren van evenementen. Je draagt bij aan de inhoudelijke en logistieke voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten en denkt mee over nieuwe thema’s en werkvormen waar leden binnen of buiten het netwerk mee aan de slag kunnen.

Profile

• Je bent afgestudeerd of volgt een relevante studie op hbo- of wo-niveau (bijv. Communicatie, Internationale Betrekkingen of International Development Studies)
• Je hebt interesse in de duurzame ontwikkelingsthema’s van de Worldconnectors
• Je hebt aantoonbare affiniteit met communicatie en media
• Je kunt beknopte en heldere stukken schrijven in het Engels en Nederlands
• Je bent een organisatietalent
• Je bent een zeer zelfstandige werker en vindt het leuk om proactief zaken op te pakken

Preference for bachelor or master student No preference
Study
Field Innovation, Environmental and Energy Sciences, Social Geography and Planology
Starts July
Length < 3 months
Location Amsterdam
Language Dutch
Attachment Download
Compensation 150
Application procedure

De Worldconnectors bieden je een uitdagende stage waarin je kennis opdoet over internationale duurzaamheidvraagstukken en je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische non-profit vereniging. Daarbij bestaat er veel ruimte voor eigen initiatief. De stagiair ontvangt een vergoeding van €150 per maand.

Ben jij geïnteresseerd om de Vereniging Worldconnectors te komen versterken? Stuur dan uiterlijk 27 juni 2017 een motivatiebrief en cv naar roundtable@worldconnectors.nl.

Worldconnectors

Piet Heinkade 181-H
1019HC Amsterdam

Contact
Sander van 't Foort

Contact Faculty of Geosciences
Erika Dijksma