Stage in verduurzaming winkelvastgoed

Posted on

Type Regular internship
Assignment

In 2017 gaan The Blue Deal en WP Retail Invest gezamenlijk de uitdaging aan winkelcentra versneld te verduurzamen. The Blue Deal zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties versneld hun duurzame doelstellingen behalen, van visie naar realisatie tot prestatie. WP Retail Invest investeert vanuit een gedegen visie op de retailmarkt in bestaand winkelvastgoed.

Als stagiair ondersteun je bij de verduurzaming van een concreet winkelcentrumproject. Hiervoor breng je de status van de duurzaamheid van bestaand winkelvastgoed in Nederland en in het buitenland in kaart. Ook doe je onderzoek naar (internationale) ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, met name de thema’s energie, water en gezonde leefomgeving. En wie weet heb je zelf nog ideeën die we gaan toepassen in de winkelcentra.

Profile

Daarom zoeken wij een ondernemende en zelfstandige stagiair die er naar uitkijkt om in een klein en energiek team te werken. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een gestructureerde werkwijze is een vereiste. Net als de overige teamleden spring je af en toe bij waar nodig.

Preference for bachelor or master student No preference
Study
Field Innovation, Environmental and Energy Sciences
Starts To be determined
Length Between 3 and 6 months
Location Pedro de Medinalaan 1, 1086 XK Amsterdam
Language Dutch
Compensation Reiskostenvergoeding
Application procedure

Werk je graag mee aan de verduurzaming en herken je jezelf in de beschrijving? Werk je graag mee aan de verduurzaming en herken je jezelf in de beschrijving? Stuur je reactie inclusief een korte motivatie naar recruitment@thebluedeal.eu.

The Blue Deal

Pedro de Medinalaan 1
1086 XK Amsterdam

Contact
Clarie Duin

Contact Faculty of Geosciences
Erika Dijksma