Partners for Innovation is op zoek naar een stagiair(e) voor een strategisch en duurzaam project

Type Regular internship

Partners for Innovation (PfI) adviseert bedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van duurzame productinnovatie, duurzame energie en circulaire economie. Bij een van onze huidige projecten ondersteunen we de brancheorganisatie voor de baksteenindustrie (CBA) in Zuid-Afrika bij het verduurzamen van hun branche. Eén van de onderdelen van het project is het opstellen van een langlopend actieplan voor het CBA om hun positie in de duurzame bouwsector te versterken.

Tijdens je stage sluit je aan bij het projectteam en voer je met name de volgende activiteiten uit:
• Opstellen en uitsturen van een enquête naar stakeholders in de duurzame bouwsector in Zuid-Afrika met als doel te identificeren welke rol bakstenen momenteel spelen binnen de duurzame bouwsector
• Identificeren van kansen voor de Zuid-Afrikaanse baksteensector aan de hand van de uitkomsten van de enquête
• Opstellen van een strategie voor de Zuid-Afrikaanse baksteensector omtrent hun rol in de duurzame bouwsector aan de hand van de gevonden kansen (in samenwerking)
• Eventueel: Het opstellen van een actieplan voor de baksteensector om de opgestelde strategie uit te voeren (in samenwerking)
• Afhankelijk van de duur van de stage en het aantal dagen per week ben je ook betrokken bij andere projecten van Partners for Innovation

• Bezig met een WO-opleiding
• Affiniteit met duurzaamheid
• Goede schrijfvaardigheid
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
• Analytisch en zelfstandig

Preference for bachelor or master student No preference
Field Earth Sciences / Physical Geography, Innovation, Environmental and Energy Sciences, Social Geography and Planology
Length . De precieze duur van de stage bepalen we samen en ligt tussen minimaal 3 en maximaal 8 maanden.
Location Amsterdam
Language English
Compensation PfI geeft een stagevergoeding van 250 euro en betaalt de reiskosten indien de student geen ov-studentenkaart heeft.

Ben je enthousiast? Stuur je motivatie en CV naar e.hanekamp@partnersforinnovation.com of neem contact op via 020-620 511 / 06 51 54 25 39.

Partners for Innovation

Cruquiusweg 54-56