Realisatie 20.000 zonnepanelen op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem

Type Regular internship

Atlas energie is eind 2017 opgericht en werkt aan energie oplossingen met impact. We richten ons op energieoplossingen bieden op gebiedsniveau, zoals bedrijventerreinen en woonwijken en verbinden op lokaal niveau opwek en afname van duurzame energie. Op dit momenten werken we aan warmtetransitie (www.warmtebedrijfamersfoort.nl), organisatie van aanleg en beheer van laadpalen en grootschalige zonnestroom projecten.

Eén van onze klanten is Industriepark Kleefse Waard (IPKW) uit Arnhem. Zij heeft als ambitie om in 2025 het duurzaamste bedrijventerrein van Nederland te zijn. Atlas energie werkt aan de aanleg van 20.000 zonnepanelen op de daken van IPKW.

Voor dit project zijn we op zoek naar een stagiair die wil meewerken aan de realisatie hiervan. Je wordt verantwoordelijke voor onderdelen binnen het project, dit betekent:
- contact met gebruikers van de gebouwen waar zonnepanelen op geïnstalleerd gaan worden (zijn evt. afnemer van de elektriciteit)
- ondersteuning bij keuze van het aanleg model dat het beste bij de klant past (aanleg in eigen beheer, EPC)
- ondersteuning bij contracting voor afname van elektriciteit (PPA)
- ondersteuning bij het voldoen aan de eisen van SDE+ subsidie

Voor dit project zijn we op zoek naar een 'hands-on' stagiair. Er hoeft academisch niet veel worden uitgezocht, maar de uitdaging bevindt zich op het organisatorische vlak. Er zijn veel stakeholders die met elkaar moeten werken om het project uiteindelijk te implementeren. Deze opdracht geeft een goede inkijk in alle aspecten van grootschalige duurzame energie projectontwikkeling. Hiervoor is academisch denk en handelsniveau gewenst. profiel:
- zelfstandig werkend
- doorzetter
- begrijpt (grootschalige) zonnestroominstallaties (PV)
- kan helder communiceren

Study MSc Energy Science
Field Innovation, Environmental and Energy Sciences
Location Amersfoort, Arnhem
Compensation €300 per maand

Stuur een korte brief en e-mail naar: edwin@atlas-energie.nl. Dit kan t/m 2 september. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd op gesprek (tussen 3 en 7 september). Op basis hiervan wordt een keuze gemaakt en kan per direct gestart worden met de opdracht.

Atlas energie B.V.

Brabantsestraat 13